Chris Poole

Rytmisk Fløjte

 

Giv din virksomhed en musikalsk profil

På internettet, vente-telfonen, m.m.: Brug original musik til at brande virksomheden! Mozart, Beatles, Safri Duo m.fl. er kendt af alle og understøtter derfor ikke virksomhedens særpræg – tværtimod. Det vil musik, som er specielt udvalgt eller skabt til virksomheden.

Det koster næsten den samme pris for musik med særpræg som for den alle andre bruger. Der findes flere muligheder ved valg af musik til internettet, f.eks. ved at vælge blandt de anmelderroste CD-udgivelser, som Chris Poole har komponeret musik til.

Eller få komponeret og indspillet musik specielt til virksomheden. Det kræver ikke en stor investering at få musik med særpræg, komponeret specifikt til din virksomhed.

Naturligvis kan besøgende på websitet slå musikken til og fra, samt vælge mellem flere melodier.

Musik til vente-telefonen er også en vigtig del af en unik virksomhedsprofil. Her er det vigtigt, at musikken komponeres, så den tager hensyn til ventetidens varierende længde.

Det er nemt at komme i gang. Chris Poole kan komponere musik i en stilart, der er i overensstemmelse med virksomhedens identitet. Derefter indspilles musikken på tværfløjte og evt. andre instrumenter. Efter behov omfatter samarbejdet også filkonvertering, oploading til internettet og alt det tekniske.

Få mere at vide om at skabe særpræg gennem musikken:

Kontakt Chris Poole og høre mere om mulighederne for original instrumentalmusik, priser m.m.